(Фото) Фатиме редовна муштерика

Специјалната јавна обвинителка Фатиме Фетаи секогаш го врти вниманието кон себе. Сеедно дали ќе се појави во судот, на прес-конференциите на СЈО, во диско, таеатар… каде и да било.

Освен на гардеробата, Фетаи внимава и на шминката и на фризурата кога оди на јавни настани. Дека е опасно добра, ни откри Дадар кога сподели фотографии од тоа како ја нашминкал.

Фризерката Ангела по вкус на Фатиме

Но, малкумна знаат дека Ангела Спесевска е фризерката што не ја пушта обвинителката да излезе од салонот без средена фризура. И ретко кој знае дека фенирањето ѝ е задолжителен ритуал на специјалната обвинителка, која најчесто со пеглана коса се појавува во јавноста. Еве едно селфи пред фен-фризурата.(А.Г.)

Scroll to Top