(ФОТО) Груевски се фати за орото – Не сакаше да биде „коловоџа“

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, вчера беше гостин на традиционалната Комитска вечер, која ја организираат сите општински комитети на ВМРО-ДПМНЕ, денеска во организација на ОК Бутел.

Поранешниот премиер се виде дека беше добро расположен, кога се фати за колото, и почна да го игра, но сепак не го водеше истото.

Scroll to Top