(Фото) Илија Димовски пуши во кафуле

By

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски, е фатен како пуши во кафуле. Димовски пуши во делот каде што пушењето е забрането. Со тоа тој го прекрши Законот што пред неколку години го донесе неговата партија, дека пушењето во затворени јавни простории не е дозволено.

 

Ќе ви се допадне