(Фото) Јоце Панов ѕирка под фустани

Поп-пејачот Јоце Панов и ѕиркаше под белиот фустан на Мерилин Монро, чија восочна фигура е во музејот „Мадам Тисо“ во Амстердам, Холандија. Тој се пофали и на својот Фејсбук профил,  со неколку фотографии од познатиот музеј. Јоце Панов, музички постојано е активен. Тој неодамна промовираше нов спот, во кој се појави неговата сопруга Марина Начева. Веднаш по промоцијата на спотот, пајалот направи свадбена веселба , на која беа поканети неговите колеги, но и блиските роднини и пријатели.

Scroll to Top