(Фото) Ќерката на Чавков нуди 300 евра за изгубено куче

Ќерката на поранешниот министер за внатшрени работи, Митко Чавков, Зорица на својот фејсбук профил објави дека го изгубила кучето.Таа нуди награда .Кој ќе и го најде изгубено куче ќе е добие награда од 300 евра

 

 

 

Scroll to Top