ФОТО: Кој Македонец го бакнува Драгана Мирковиќ?!

By

Фитнес тренерот и манекен, Сергио Спасов го славеше својот роденден, а меѓу познатите кои му го честитаа се најде и популарната српска пејачка Драгана Мирковиќ.

На фотографијата со која Сергио се пофали, Драгана го бакнува и му посакува се најдобро.

Ќе ви се допадне