ФОТО: Креативна автобуска постојка со впечатлив дизајн

Минатата недела беше поставена мошне интересна и несекојдневна автобуска постојка во Балтимор, Мериленд.

Впечатливиот концепт наиде на голем број позитивни реакции од локалното население, но и од голем број луѓе ширум светот кои имаа можност да ја погледнат постојката благодарение на порталите и друштвените мрежи.

Инаку, идејата и реализацијата е дело на дизајнерите Алберто и Емилио Аларкон, Киро Маркез и Ева Салмерон.

Scroll to Top