(Фото) Маџарска пунџа за бегалецот Груевски

Откако експремиерот Никола Груевски се јави од Будимпешта, каде побара азил, на социјалните мрежи не прсетануваат шегите за него. Приказната за  „минувањето преку граница во фустан“, му дојде како доплнителна инспирација на твитерџиите. Новата фотографија, е лепена, монтирана и креирана, сосе пунџата, сосе обетките, сосе се…

 

Scroll to Top