(Фото) Mакедонскиот фудбалер Ердал Ракип на највисоката зграда во Скандинавија ја побара девојка си за сопруга

By

Македонскиот фудбалер Ердал Ракип ја побара за сопруга својата девојка Кандан на највисоката зграда во Скандинавија. Тој објави фотографија со свршеничкиот прстен од зградата Туринг Торсо висока 190 метри.

Тие беа подолго време во љубовна врска пред да се решат за брак. Ракип е фудбалер на шведскиот клуб Малме и за првпат беше повикан во репрезентацијата на Македонија.

Тој е со потекло од Ресен и беше во конкуренција за настапите на репрезентацијата против Лихтенштајн и Германија.

 

 

 

 

Ќе ви се допадне