ФОТО: Македонскиот победник на Гранд „изгуби глава” по ОВАА НАТПРЕВАРУВАЧКА

Ристе Ристевски, македонската гордост која со гласовите на публиката победи на “Ѕвездите на Гранд”, откри дека му се допаѓа неговата колешка Јована Васиќ, која исто така учествуваше во шоуто.

– Од сите девојки тука најмногу ми се доапаѓа Јована, изјавил Ристе за српските медиуми.

Kragujevac&Ohrid 💪🏿🙈🍔

A post shared by Jovana Vasic (@jovanaaa_vasic) on

Неколку парови ги започнаа врските во Гранд, меѓу кои и Радмила Манојловиќ и Харис Берковиќ, Ана Шевиќ и Дарко Лазиќ кои се венчаа, Николина Ковач со Саша Капор и други.

Инаку, Ристе победи со гласовите на публиката, и доби статуетка, автомобил и две песни за стартот на музичката кариера.

[URIS id=357710]

Scroll to Top