(Фото) Марија од „Ај кју“ стана русокоса

By

Марија Ивановска, пејачката на групата „Ај кју“ ја скрати косата и ја бојоса руса. Таа објави неколку слики од новиот имиџ на „Инстаграм“, а од пријателите доби комплименти и за новиот изглед и за храброста да направи толку голема промена.

За потсетување, Марија со Бојан од „Ај кју“ беа последни претставници на Македонија на „Евровизија“. Тие во Лисабон ја пееја песната Lost and Found.

Ќе ви се допадне