(ФОТО) И Ноне се тетовираше

Екс-пејачката Ноне Неделковска повторно и се врати на работата на брод и крстарењето по водената шир околу светот.

Деновиве Ноне заедно со својот сакан Рајан пристигнаа на Бахамите, а секако не пропуштија да го овековечат моментот и фотографиите да ги објават на социјалните мрежи.

Токму од нив, може да се забележи новина кај Ноне – голема тетоважа која се наоѓа на листот од нејзината нога. Од приложеното може да се забележи дека тетоважата содржи некои летни симболи, птица, а бидејќи патувањата низ светот со работата на брод и го сменија живот и повеќе од јасно е дека тетоважата ја направила бидејќи за неа има големо значење.

Scroll to Top