(ФОТО) Перо Антиќ на свадбата кај Брена

By

Македонскиот кошаркар Перо Антиќ беше еден од 900-те гости кои вчера присуствуваа на најозборуванта свадба во Србија. Антиќ на свадбата на пејачката Александра Пријовиќ и синот на Лепа Брена, Филип Живојиновиќ се појави во друштво на познатите кошаркари, меѓу кои и Милош Теодосиќ кој воедно и е кум на младенците.

Ќе ви се допадне