(Фото) Покондирани фуфици, прекардашили сте: Биба Додева со погрдни зборови за медицинските сестри

Пејачката Биба Додева доживеала непријатна случка на една од скопските клиники. Таа отишла на проверка на крвната слика, но на крај останала со голема модрица која ја објави на својот Фејсбук профил, жалејќи се од, како што вели, неспособноста на некои медицински лица.

„Кога запослуваат сестри кои немаат појма вена што е, а не па да земат крв. Смрдли. Немам веќе разбирање и љубезност кон непрофесионалци, принаучени гугл лаици, смрдли исфрустрирани, покондирани фуфици кои ми грешат доза на терапија и да не видев ќе ме утепаа со грешни дози, од идиоти неспособни кои одлучуваат, а кои се штетни за мене и моето семејство. Прекардашили сте! Све по список“, реагираше Биба под објавата на Фејсбук.

Scroll to Top