(Фото) Покондирани фуфици, прекардашили сте: Биба Додева со погрдни зборови за медицинските сестри

Пејачката Биба Додева доживеала непријатна случка на една од скопските клиники. Таа отишла на проверка на крвната слика, но на крај останала со голема модрица … Продолжи со читање (Фото) Покондирани фуфици, прекардашили сте: Биба Додева со погрдни зборови за медицинските сестри