(Фото) Шекеринска шик во Париз

By

Во светло сино плато и црни патолони, министерка за одбрана Радмила Шекеринска беше шик во Париз кога  се сретна со француската министерка за одбрана министерката Флоранс Парли. Шеќеринска посебен впечаток остви со шпиц штиклите на висока попетица кои беа во две бои-комбинација од црно и беж.  Минстерката Парли за оваа пригода се реши за светли тонови. Официјална средба  меѓу министрите за одбрана на Македонија и на Франција се случува за првпат по една деценија. На средбата се зборуваше за соработката меѓу двете министерства и за состојбите во нашата земја и во регионот.

 

Ќе ви се допадне