(ФОТО) Тамара кафето го замени со трчање по Хана

Поп-пејачката Тамара Тодевска убавото време денес го искористи за да се прошета со ќерка си Хана. Таа беше во Градскиот парк, каде кафето го замени со трчање по малта Хана. Тамара, често вели дека одлично се снаоѓа во улогата на мајка. Таа неодамна се врати на музичката сцена, а  сега подготвува и нов албум.

Scroll to Top