(Фото) Татјана Стојановска како Мис на Македонија пред 25 години

By

Татјана Стојановска со години е позната во јавноста како презентерка од пред малите екрани.

Голем дел од јавноста ја избираат токму неа за свој омилен ТВ лик. Таа секогаш е средена и умерена и претставува  пример за вистинска дама.

Но пред да стане презентерка Татјана Стојановска се натпреваруваше за Мис на Македонија во 1992 година и триумфираше на првиот самостоен избор за убавина во нашата земја.

На нејзината убавина годините едноставно не и можат ништо.

tanja_stojanovska-mis-520x759

Ќе ви се допадне