(Фото) Тони Михајловски прв пат со мајка му на Фејсбук

By

Актерот Тони Михајловски објави фотографија од неговата мајка Благородна, која вчера имаше имеден, Благовец. Тој додега не објавил слика од неа, а вчера на Фејсбук и го честиташе именденот.

„На мојата мајка Благородна именден. Нека ти е вечно името Мајко“ – напиша Тони. По ова следеа и честитки за именденот од неговите прјатели.

 

Ќе ви се допадне