(ФОТО) Тони Михајловски стана дедо

By

Популарниот актер Тони Михајловски стана дедо, а радосната вест ја објави неговата сопруга Александра.

Неговиот син Александар и Ангела се свршија во јануари годинава.

Ангела исто како и Александар е актерка, но до свршувачката со Александар не ѝ беше позната на јавноста.

Прво професионално, а сега и приватно Александар чекори по стапките на својот татко. Освен што се определи за истата професија, тој, исто како и Тони, стана татко на млади години.

Ќе ви се допадне