ФОТО: Вака изгледа задникот на Џесика Палашоска во бела танга!

Фолкерката Џесика Палашоска објави нови фотографии на социјалните мрежи со кои ги полуде мажите.

Македонската фолкерка Џесика Палашоска ги полуде мажите со најновите фотографии на социјалните мрежи. Во летниот период познатите ги преплавуват социјалните мрежи со разголени фотографии, но Џесика направи нешто поинакво.

Џесика која моментално го користи својот годишен одмор, се разладува на базен и тоа во бела танга. Таа нема проблем да позира и со задоволство го покажува задникот.

Scroll to Top