(Фото) Водителката на „Брза кујна“ со нов имиџ

By

Александра Пановска-Илиевска, водителката на „Брза кујна“, е препознатлива по својата куса коса и белото перче. Но, таа реши да направи промена, па кусата коса ја замени со екстензии и сега има долга коса и кадрици. Белото перче и понатаму е дел од нејзиниот имиџ.

 

Ќе ви се допадне