(ФОТО) Згодни, привлечни, пожелни, секси… Ова се најубавите девојки на Градиште

Охрид е македонскиот езерски бисер. Еден од најубавите. Покрај сето што го нуди, средените урбани плажи се неговото богатство во туристичката понуда. Една од најстарите и најубавите од нив, легендарното Градиште.

Прочуениот автокамп кој со своите неколку прекрасни плажи и богатата понуда на разни, па и забавни содржини на нив, го прави најпримамливо и најпривлечно место за туристите. Особено за младите.

Плажа на која има убави, згодни млади девојки и стројни момци не може да биде лоша… и празна. Погледнете ја галеријата превземена од нивната инстаграм страница и уживајте во природните убавини… На Охрид, Градиште и неговите посетители, претставнички на понежниот пол.

 

 

(Извор/Вистина)

Scroll to Top