Фрчкоски се разведува од сопругата

Професорот Љубомир Фрчкоски и неговата сопруга Ирена Фрчкоска се разведуваат по речиси две децении брак.

Фрчкоски е шеф на Мисијата на Македонија при Организацијата на обединетите нации и живее во САД, а неговата поранешна сопруга останува да живее во Скопје.

Тие се родители на две деца.

Scroll to Top