(Галерија) Фотограф прикажа социјални и секојдневни ситуации од метрото во Њујорк

By

Фотографот од Њујорк, Андреас, познат како Mr. NYC Subway, прашува случајни странци во метрото дали би сакале да бидат негов модел за фотографирање. Странци кои одат на работа, оние што сакаат да бидат танцувачи, да свират, оние што секојдневно минуваат, или спијат крај метрото. Сите тие се дел од неговата фотосесија.

Со ова, тој дава уметнички придонес на животот од метрото, но ги прикажува и спојува социјалните светови во овој дел од градот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ќе ви се допадне

AnimeTV dubbed anime: One Punch Man Episode 12

AnimeFreak dubbed anime: Watch Dragon Ball (Dub) Episode 144 (https://animefreak.ws/m/Kyo/ep-144)