(Галерија) Грујо го бркаат низ Скопје како покемон

Откако судски курир денес не го нашол дома експремиерот Никола Груевски за да му го даде решението за да почне да ја отслужува затворската казна во Шутка, се јавија и твитерџиите. Тие не престануваат да пишуваат за затворската казна што го чека експремиерот.

Редакцијата на „Репортер“ избра некои од најинтересните твитови.

    

 

Scroll to Top