(Галерија) Ќерката на Сузе правеше моминска вечер, прогласена најсекси деверуша

Вчеравечер ,  Теона, ќерката на македонската музичка дива Сузана Сапсовска, прваше моминска вечер. Журката беше во ресторанот „Дион“, каде цело друштво славше со идната невеста. Музика, пеење, играње до доцна во ноќта.  Теона, која наскоро ќе се мажи засвоето момче  Виктор  и за моминската вечер одбра да носи кус бел фустан.

Освен пораките дека вчера бил “најубавит ден“, „дива’ и беше прогласена и „најсекси деверуша“,   тука беше и  „кумот“.

Сузана Спасовска неодамна најави дека наголемо се подготвуваат за свадба, и дека е среќна што ја мажи ќерка си.

„Како што се тие среќни, така и јас сум среќна со нив. Најважно од се е тие да се љубат, оти тој од љубов ја побара за жена, за да имаат заеднички живот. Јас верувам во љубовта и сметам дека таа е најголемиот двигател на се во светот, а така и  јас ја воспитував ќерка ми. Мене како горда мајка ми останува да им поскам да се среќни и вечни, да се љубат да имаат дечиња кои ќе им ја радуваат куќата, а и нас најблиските“, раскажа Сузана за „Репортер“ перд неколку месеци, кога Виктор ја побара Теона за жена.

 

Теона заврши Економски факултет, и има работено во неколку фирми. „ Теона е човек што сака да напредува па не ѝ е тешко да промени и неколку работни места“, ни откри тогаш Спасовска.