(Галерија) Кристина Димитријевска најубаво лице на Балканот, и уште две Македонки со титули на избор за убавина

By

Вчеравечер во  „Хармонија евент центар“ во Белград се одржа изборот „Лице на Балканот 2020“. На овој избор за убавина се натпреваруваа 20 девојки, а титули освоија и три Македонки од модното студио „Црнокрак“.

Кристина Димитријевска е избрана за прво лице на Балканот 2020, Ивана Маневска е најшармантното лице на Балканот 2020, а Михаела Тошинова е избрана за најфотогенично лице на Балканот.

Во текот на изборот се одржа и модна ревија на познатиот белградски моден креатор Саша Милојковиќ. Освен професионалните манекенки, и учесничките на изборот ги носеа неговите модели.

Модното студио „Црнокрак“ ја поседува лиценцата за нашата држава за овој престижен избор за убавина.

Кристина Димитријевска е Прво лице на Балканот 2020
Михаела Тошинова е најфотогенично лице на Балканот
Ивана Маневска – Најшармантно лице на Балканот
Кристина Димитријевска со Мики Црнокрак

 

Ќе ви се допадне