(Галерија) Нова година не бива без народно

By

Дел од македонските пејачи вчера се собраа да ја снимат новогодишната емисија со народна музика за една од домашните телевизии. Блага Петреска, Росана Сариќ – Тодоровска, Горан Тодоровски, Ани Малинкова, Милица Кузмановска, Кате Соната и многу други беа расположени и за дружба и за песна и за сликање.

„Старо друштво и прекрасни колеги“, вели Росана, која ги објави сликите.

Ќе ви се допадне