(Галерија) Познатите распалија скара за 1. мај

By

Голем број личности од јавниот живот го искористија празникот на трудот за опуштање, па 1 мај го поминаа на скара и пиво, со пријателите. И додека Пере од Нокаут, Тамара Тодевска и ракометарите на „Металург“ сами ја печеа скарата, имаше и такви како фолк-пејачките Андријана Кеш и Анастасија Петреска кои каснаа скара во кафеана.

Анастасија Петреска
Џесика Палашоска
Бубе Јанева
Тамара Тодевска
Адријана Кеш
Елена Миленковска
Тамара Тодевска
Ракометарите на „Металург“
Огнен Здравковски
Нокаут

Ќе ви се допадне