(Галерија) Се ожени Александар, синот на Тони Михајловски

By

Актерот Александар Михајловски се ожени со својата долгогодишна девојка Ангела, која е исто така глумица. Александар е посариот син на глумецот Тони Михајловски. Тој и Ангела лани добија дете, син, а свадбата ја направија една година подоцна.

Ангела за свадбата избра венчаница со тул и длабоко деколте, а Александар носеше сив костум во три дела.

Највесел на свадбата, сепак бил Тони, кој дури и пеел, велат пријателите на младите. Тие споделија слики на своите профили на социјалните мрежи.

Ќе ви се допадне