(Галерија) Сестрата на Лозано со ретро фотки за неговиот роденден

By

Влатко Лозаноски вчера го прослави својот 35. роденден. Македонскиот пејач доби многу честитки од најблиските, а неговата сестра Марија објави фотографија од детството и порака за да го одбележи овој ден.

„На фотографијава има среќни луѓе, среќно семејство. Еден обичен пикник покрај река на почетокот од деведесеттите. Има на неа обични брат и сестра кои растеле заедно речиси цел живот со сите игри, досетки, задевања, лутења и прекумерни поддршки“, вели Марија, која е писателка и  неретко споделува стари фотографии со Влатко.

View this post on Instagram

📷На фотографијава има среќни луѓе, среќно семејство. Еден обичен пикник покрај река на почетокот од деведесетите. Има на неа обични брат и сестра кои растеле заедно скоро цел живот со сите игри, досетки, задевања, лутења и прекумерни поддршки. Сликава нè отсликува токму нам: јас секогаш сакајќи да се истакнам како една родена дама и шоумен, а брат ми со скромноста да смисли како да си ја извади умешноста и уметноста. Девојките зад нас се мајка ни и тетка ни кои денес се мудри жени и се столб на семејството. Малиот господин е денес успешен музичар и пејач кој го знаат сите, но јас го знам од мојот прв ден. И да – денес му е роденден! Му ги пропуштив само првите два (имав работа, па подоцна дојдов на овој свет), но верувам дека ќе му бидам сведок на барем уште 100. Најсреќен да си @vlatkolozanoski, уште многу лета да славиш и памтиш. ❤

A post shared by 𝙼𝚊𝚛𝚒𝚓𝚊 𝙻𝚘𝚣𝚊𝚗𝚘𝚜𝚔𝚊 (@marija_lozano) on

Ќе ви се допадне