Груевски: Добив азил во Унгарија

Никола Груевски се јави повторно на Фејсбук да каже дека добил азил во Унгарија. Тој во пораката објасни дека продолжува да ја бара правдата.

Изминатите неколку дена откако поранешниот премиер избега во Унгарија, целото внимание на јавноста е насочено кон него.

Scroll to Top