Игор Џамбазов во свој стил го поздрави Каракачанов

Актерот Игор Џамбазов на својот Инстаграм профил  реши да ги расчисти недоразбирањата со Бугарија, па во свој стил му врати на Каракачанов. “Јас сум Македонец кој зборува македонски јазик, а Каракачанов е Македонец кој зборува бугарски јазик“, напиша Џамбазов кој не додржа да го  премолчи спорот со Бугарија, како и негирањето на Македонскиот јазик и нација од страна на Бугарите.

 

Scroll to Top