Игор и Илина среќни живеат во Сретеново

By

Откако објавија дека се заедно и заљубени, глумецот Игор Џамбазов и неговата девојка Илина Арсова постојано се главна тема во медиумите и на „Инстаграм“, каде што постојано споделуваат заеднички фотографии.

Во моментот тие се во Сретеново во Стар Дојран, од каде што Игор објави и фотографија и напиша дека е среќен. Двајцата се заедно повеќе од половина година, а нивната љубов почна токму во Дојран.

Ќе ви се допадне