Каролина Гочева во живо во „Pure“ на 1 и 2 март

По распродадениот концерт на Каролина закажан на 1 март, Авалон Продукција закажа и втор концерт на 2 март, од 21 часот во ноќниот клуб „Pure”.

„Искуството од она што се случи за концертот закажан на 1ви мaрт ви кажува што треба да направите за да присуствувате во сабота во „Pure“, велат од Авалон Продукција.

Scroll to Top