Каролина потсети на времето на чалгиите и љубовната романтика

By

Вчеравечер во Македонската Опера и Балет поп-ѕвездта Каролина Гочева го одржа првиот концерт на кој го промовираше најновиот музички албум “Извор”.  Во потполна тишна во салта преполна со публика, поп ѕвездта ја раскажуваше свјата музичка приказна.

Староградски звук отпеан на  магичен начин, Каролина,  и овој пат покажа дека има вистински албум Каролина потсети на волшебното време на чаршии и сокаци, време на чалгии и искрени романтики. Вечерва е вториот концерт од седумте закажани ка Каролина.

Ќе ви се допадне