Кили не и одолеа на Лоба, била како снегулка

By

Поп пејачката Викторија Лоба гостуваше на Радио Бубамара, каде заедно со актерот Кирил Поп-Христов Кили се простија од 2017 година.

Викторија Лоба, во муабетот со Кирил Поп-Христов зборуваше за своите нови песни и за ангажманот во новогодишната ноќ.

На Кили не му успеа да ја убеди Лоба да ја открие својата возраст, но официјално таа е во своите 20-ти, иако Кили вели дека е кревка и убава како тинејџ-снегулка. Заедно ја отпеаја „Калинка“, во чест на руските корени на Лоба.

Ќе ви се допадне