Кумановци се мајтапат со Груевски

By

На социјалните мрежи не прекинуваат сеирџиите со мајтапењето на поранешниот премиер Никола Груевски.

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, откако изгуби во голем дел во првиот круг од локалните избори, се појави на видео што доаѓа од Куманово, каде што симпатизерите на СДСМ, на чело со тамошниот кандидат за градоначалник, Максим Димитриевски, ја испеаја македонската фолклорна песна од Васка Илиева – „Што имала к’смет Стамена“, со мала преработка, упатена до Никола Груевски.

Гледајте го линкот.

Ќе ви се допадне