Летото збогатено со уште еден хит на македонскиот продуцент Тод Хејз

By

Во овие летни горештини музичката плејлиста ќе ја освежиме со новото дело на македонскиот продуцент Тод Хејз, односно ремиксот на песната „Never Walk Alone“ на Мајк Кендис и Евелин.

Продуцентот дозволи бесплатно спуштање на песната, па повелете, препуштете се и вие на брановите на овој ритам преку линкот.

Ќе ви се допадне