МЕЛЕМ ЗА ДУША: „Вујкин незаборав“ е мелодија на Никола Андрески што ќе ве освои од првото слушање!

„Вујкин незаборав“ е новото музичко дело на Никола Андрески, мелодија која ќе ве освои уште при првото слушање.

Никола Андрески (21) активно свири веќе 4 години, а за правилно и квалитетно свирење посетува часови кај нашиот маестро Војче Петрушев.

– Од првото земање на инструмент, Војче ме учи. Благодарение на него за кратко време научив премногу. Во новиот проект наречен „Вујкин незаборав“ вклучен е и Илија од групата „Маестро бенд“, тој ја свири виолината.

Андрески е првиот музичар од Македонски брод кој досега успеал да подготви ваков квалитетен проект и истиот да биде одлично прифатен од пошироката јавност.

Scroll to Top