Миленко со пршута и сирење го сефтоса новото студио

Водителот Миленко Неделковски, по извесна пауза од медиумите, повторно се појави во јавноста. Тој се јави од своето несекојдневно студио за кое сам го осмислил ентериерот и преку кое сака да биде поблиску до гледачите.

Публиката ја поздрави мезејќи пршута и сирење. Помеѓу погачата и маслинките, Миленко дегустира црвено вино, со кое наздрави, а за да биде поголем впечатокот, тој запали и пура.