Министерот за култура Алаѓозовски ги ишиша суканиците?!

Министерот за култура Роберт Алаѓозовски е познат по својот имиџ и афро-фризура. Тој постираше на Фејсбук фотографии, каде е во друштво со неговите стилисти.

Дали е можно да Алаѓозовски по толку негирање на озборувањата дека ќе ги скрати суканиците откако ќе дојде на министерското место, конечно се реши на ваков потег, или станува збор само за реставрирање на косата.

Останува на следниот прес и појавување во јавноста да видиме партиецот од СДСМ ќе се појави со новиот имиџ, или со старата афро-фризура.

Scroll to Top