Мицкоски на планинарење

By

Христијан Мицкоски, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, го искористи денешниот ден пеш да се искачи до врвот на Водно. Како и повеќето рекреативци, и тој одел од полурасчистените, снежни патеки.

Фотографиите од искачувањето на Мицкоски ги објавиле планинари што се движеле во негова близина.

Покрај објавените фотографии, девојката во коментар го пофалила лидерот на опозициската ВМРО.

„Некои со кола, а некои со пешачење. Меѓу нас и Мицкоски до врвот на Водно“, напишала таа покрај фотографиите.

Ќе ви се допадне