Музичарот конечно прозборе за болеста: Симеон Иванов – Канго боледува од …

Канго за Фокус ја раскажува својата приказна:

– Болките не поминуваа, па заминав на преглед, мислејќи дека се работи за некоја потешка настинка. Од еден преглед на друг, од една клиника до друга, стигнав до Скопје. Дијагнозата – рак на простата, со метастази на коските, вели Канго за Фокус.

Музичарот вели дека не се исплашил кога ја дознал вистината за болеста.

Целиот разговор прочитајте го на Фокус.

https://reporter.mk/nashi-faci/video-eve-za-shto-zemashe-kango-9000-evra-drzh/

Scroll to Top