На кафе во Милано

By

Познатата водителка Лила Филиповска откако ги вапса јајцата, замина за Милано.  Таа сподели неколку фотографии, од пасошот подготвен за да тргне, до кафето кое го пиела во авион, за на крај да стави и слика како се релаксира во Милано

Водителката многу често петува и не го крие тоа, па скоро секогаш на социјалните мрежи споделува фотографии од нејзините патувања.

 

Ќе ви се допадне