Натали Грубовиќ ја покажа ќеркичката Натали

By

Некогашната бинго девојка во Македонија објави фотографија од својата ќеркичка.

Натали Грубовиќ на 27 септември се породи во една приватна скопска клиника, каде што на свет донесе девојче.

Девојчето го доби името на мајката, Натали.

И покрај тоа што Натали умешно ги избегнуваше медиумите и својот приватен живот го тргаше настрана од очите на јавноста, ретко кој и знаеше дека таа е бремена, сепак, веста дека таа стана мајка многумина не ја дочекаа како изненадување.

 

Ќе ви се допадне