Не ви пеам дур сум жив: На Игор му преседна од сопственици на клубови кои место домашните, дебело ги плаќаат балкански анонимни пејачки

By

Познатиот македонски шоумен им се налути на сопствениците на дискoтеките и клубовите низ Македонија да не го бараат него и неговиот бенд за настапи се додека ангажираат полуанонимни пејачи од Балканот со една и пол песна во кариерата. Плус, дебело ги плаќаат.

dobivaj vesti na viber

Тој вели дека за разлика од македонските изведувачи ваквите пејачи се плаќани пет пати повеќе. „За вас дечки сум недостапен…дур сум жив“, вели Игор

Ќе ви се допадне