Нови 12 Теми-Боби Спасенцовски промовираше албум и видео

Во друштво на најблиските пријатели Боби Спасенцовски го промовираше новиот албум ,,Ти си мој живот,, на кој се наоѓаат 12 нови теми. Заедно со албумот премиерно беше пуштено и видеото за темата ,,Ти си мој живот,, во кој главната улога ја глуми Светлана Црнокрак.

,,Многу сум среќен што ве гледам во толку голем број.Искрено се надевам дека ке ви се допадне албумот,но и спотот кој го снимивме на неколку локации во Охрид.

Сакам да изразам посебна благодарност до Мики и Светлана Црнокрак кои со задоволство прифатија да бидат дел од овој проект,, ,рече пејачот кој наскоро ке стартува со турнеја ширум земјава.

Како автори на темите се потпишуваат Борче Нечовски,Огнен Неделковски,Драган Таневски,Дамир Имери…

 

 

Scroll to Top