„Од инвалидска количка кога влегов на Онкологија, денес излегов на нозе“, ќерката на Јулија за борбата со ракот

Неодамна познатата пејачка Јулија откри дека ќерка ѝ Андријана се бори со ракот. Полна со оптимизам, таа објави дека колку и да ѝ е голама … Продолжи со читање „Од инвалидска количка кога влегов на Онкологија, денес излегов на нозе“, ќерката на Јулија за борбата со ракот